Hopp til innhold

Vi kjører gjerne varene dine hjem til deg. Minstepris på varlevering i Kristiansund/Frei er 550kr, ta kontakt for pris dersom varen skal leveres til Averøy/Gjemnes/Tingvoll.

Det er viktig å merke seg at vår tilkjøring stopper ved gateplan, og inkluderer ikke innbæring av varene. Dersom vareleveringen krever kraning, må dette organiseres samt betales av mottaker.

Ved leveranse av varer bør mottaker selv være til stede for å kunne kontrollere at leverte varer stemmer overens med bestillingen, samt kontrollere og melde fra om eventuelle synlige skader. Dersom du velger å ikke være tilstede under leveringen, anser vi varene levert i henhold til avtale.

Skal du selv hente varen, må den være hentet i løpet av ei uke etter at vi har vært i kontakt med deg om at varen er ankommet vårt lager. Trenger du at varen oppbevares på vårt lager i mer enn 7 dager må dette avtales med oss. Det er også viktig at du undersøker og melder fra om eventuelle synlige skader før du transporterer varen bort fra vårt lager, da du selv står ansvarlig for eventuelle skader på produktet under transport.

Vi har salgspant i varen frem til den er betalt. I forhold til retur av varer, er dette kun etter avtale.

Vi står gjerne til tjeneste med ytterligere informasjon!

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter