Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kjøpsvilkår

M. Romuld & Sønner AS ønsker å gi alle våre kunder den beste servicen. For å sikre en trygg og god handel hos oss har vi utarbeidet disse kjøpsvilkårene. Når du kjøper en vare hos oss godtar du samtidig disse kjøpsvilkårene.

Bestillinger

Bestilling av varer er bindende. Bestilte varer tas ikke i retur.

Ordrebekreftelse

Når du har bestilt dine varer hos oss, bekreftes dette ved at du mottar en ordrebekreftelse. Ordrebekreftelsen skal kontrolleres av deg som kunde, for å sørge for at den stemmer overens med bestillingen.

Varelevering

Vi kjører gjerne varene dine hjem til deg. Ta kontakt og oppgi ønsket leveringsadresse for pris på tilkjøring av varer. Det er viktig å merke seg at vår tilkjøring stopper ved gateplan, og inkluderer ikke innbæring av varene. Dersom vareleveringen krever kraning, må dette organiseres samt betales av mottaker.

Ved leveranse av varer skal mottaker selv være til stede for å kunne kontrollere at leverte varer stemmer overens med bestillingen, samt kontrollere og melde fra om eventuelle synlige skader. Dersom du velger å ikke være tilstede under leveringen, anser vi varene levert i henhold til avtale.

Henting av bestillingsvarer

Skal du selv hente varen, må den være hentet i løpet av ei uke etter at vi har vært i kontakt med deg om at varen er ankommet vårt lager. Trenger du at varen oppbevares på vårt lager i mer enn 7 dager må dette avtales med oss. Det er også viktig at du undersøker og melder fra om eventuelle synlige skader før du transporterer varen bort fra vårt lager, da du selv står ansvarlig for eventuelle skader på produktet under transport.

Betaling

Vi har salgspant i varen frem til den er betalt. Standard prosedyre hos oss er at varen(e) faktureres etter at vi har vært i kontakt med deg om at de er ankommet lager. Er det varer vi skal montere faktureres produkt og arbeid i sin helhet etter utført arbeid. Ønsker du å betale produktene dine/utført arbeid med kort i butikken er det bare å gi beskjed. Våre fakturaer har ikke fakturagebyr.

 

Takk for at du støtter lokalt næringsliv og handler hos M. Romuld & Sønner AS. Dersom noe er uklart står vi gjerne til tjeneste med ytterligere informasjon!

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn