Hopp til innhold

I 1939 etablerte Magnar Romuld firmaet Flatsetsund Møbel og Trevarefabrikk. Den gang drev firmaet egen produksjon av blant annet vindu, dører, garderober og kjøkken på fabrikken i Flatsetsundet på Frei. Noen år senere, i 1972 endret firmaet navn til M. Romuld & Sønner AS. I forbindelse med at firmaet ble aksjeselskap ble også Magnars to sønner, Sverre og Peder Romuld, medeiere i firmaet. I 1990 tok sønn av Peder, Arve Romuld over firmaet, og i 1997 startet firmaet opp butikk på Futura.

I dag har vi ikke lengre egen produksjon i fabrikken, men vi selger en rekke ulike varer fra anerkjente produsenter. Vi har også flyttet butikken vår til Verkstedveien 13, på Løkkemyra. Her finner du en flott utstilling av om lag 50 ulike vedovner og peiser fra både Scan, Jøtul og Ild. Vi har også garasjeporter fra Hørmann, vindu fra både Lyssand og Frekhaug, innvendige dører fra Scanflex, trapp fra Hagen, stålpipemodul fra Jøtul og en modell som viser hvordan piperehabilitering utføres i utstillingen vår. Så lenge temperaturen tillater fyrer vi også i en av våre flotte ovnsmodeller fra Scan, montert med stålpipe fra Jøtul.

Selv om vi ikke driver egen produksjon lengre har vi fortsatt flinke håndverkere med på laget, som er spesialister på monteringer av både vindu og dører, samt montering av garasjeporter. Vi har også en autorisert ovnsmontør som både monterer ildsteder og stålpiper, samt rehabiliterer gamle piper. Dette gjør at vi har gleden av å kunne tilby våre kunder «full pakke», med både levering, montering og garantier på våre varer.

Kom innom oss i Verkstedveien 13, for en hyggelig handel!

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter